Redbrick Fuse

Deze sportieve werkschoen uit de Redbrick Motion S3 collectie doet niet onder voor een alledaagse sneaker. Hij is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens bijzonder comfortabel.

Beschrijving

In de toch wel traditionele markt van werkschoenen, heeft Redbrick laten zien dat het ook anders kan. In 2008 is daarom de eerste collectie van veiligheidsschoenen met het uiterlijk van een sneaker op de markt gebracht. Een veiligheidsschoen zoals uit de collectie van Redbrick bestond nog niet en zelfs de term Safety Sneaker moest nog bedacht worden. De schoenen van Redbrick zijn nog steeds ongeëvenaard in pasvorm, kwaliteit, productdesign en marktbeleving. De schoenen zijn door velen nagemaakt, maar Redbrick zit niet stil en blijft innoveren, er zijn inmiddels al een miljoen paar schoenen verkocht. In 2018, heeft Redbrick de Motion collectie op de markt gezet, special voor gebruik in magazijnen en logistiek. Extreem licht en zeer comfortabel.

Comfortabel maar stylish. Zo kunnen we deze zwart-rode veiligheidsschoen uit de Redbrick Motion S3 collectie het beste omschrijven. De schoen lijkt vanwege het sportieve design op een alledaagse sneaker. De naadloze slip-in sock houdt vuil buiten en zorgt ervoor dat je voet super makkelijk in de schoen glijdt. Deze schoen is voorzien van een sterke, slijtvaste hak en de schokabsorberende EVA tussenzool zorgt voor een optimaal draagcomfort. De Fuse is een ESD werkschoen en voldoet aan de S3 norm. Dat wil onder meer zeggen dat de werkschoen ten minste 60 minuten lang waterafstotend is, voorzien is van een aluminium neus en een ondoordringbare Kevlar tussenzool. De rubberen loopzool met speciaal antislipprofiel zorgt voor een goede afwatering en is slijtvast.

<< Terug naar de lijst