INSTALLATIE EN SERVICE

De branche installatie en service bevat verschillende soorten vakgebieden als: loodgieters, elektrische installatietechniek, verwarmingstechniek, ventilatietechniek, airconditioning en andere bouwtechnische vakken. Bij deze vakken is het belangrijk om te kijken aan welke verschillende voorwaarden deze kleding moet voldoen om zo veilig mogelijk te kunnen werken.

Functies

De werkkleding voor in de installatietechniek is meestal voorzien van vele fijne zakken en andere pockets om je gereedschap en apparatuur zo makkelijk en veilig mogelijk op te bergen. Ook is het belangrijk wanneer je op bepaalde plekken werkt en jouw zichtbaarheid goed moet zijn, deze kleding te voorzien van reflecterende elementen. Hierbij kun je denken aan RWS of High Visibility gecertificeerde kleding.

Draagcomfort

Omdat er op verschillende locaties wordt gewerkt, zowel binnen als buiten, kijken wij uiteraard mee dat de kleding past bij de juiste weersomstandigheden (regenkledingjassenmutsen etc.). De bedrijfskleding moet ook prettig dragen met veel comfort waardoor de werknemer efficiënt en effectief zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Veiligheid

Werknemers in de installatietechniek werken veel met elektriciteit, zware apparatuur en zware materialen. Hierbij is het zeer belangrijk dat de werkkleding voldoet aan de eisen zodat deze beschermen tegen elektrische schokken, warmte, kou en andere gevaarlijke situaties.

Duurzaam

De bedrijfskleding moet duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen. Wij kijken graag mee dat de kleding tegen slijtage kan, warm gewassen kan worden en makkelijk te onderhouden is.

Brandwerend/antistatisch

Brandwerende- en antistatische werkkleding en werkschoenen zijn vaak essentieel in het installatie vak. Hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd voor de werknemer met gevaarlijke werkzaamheden.

Identiteit

Door de bedrijfskleding te personaliseren door middel van logo toepassingen wordt er een professionele uitstraling en herkenbaarheid gecreëerd. Hierbij kan er gekozen worden uit bedrukte logo’s of geborduurde logo’s.

De juiste bedrijfskleding is zeer belangrijk in het vak installatietechniek. Daarom zorgen wij er graag voor dat er met zorgvuldigheid de juiste kleding en accessoires worden geselecteerd die passen bij de behoeftes en werkzaamheden van zowel het bedrijf als de werknemers.  

Maak een afspraak: