HORECA

De bedrijfskleding voor de horeca wordt speciaal ontworpen zodat er een professionele uitstraling wordt bereikt. Natuurlijk moet deze bedrijfskleding ook comfortabel en functioneel zijn voor de werknemers omdat zij veel moeten staan, snel moeten kunnen bewegen en steeds in verschillende temperaturen moeten werken.

Waar moet u aan denken met bedrijfskleding voor de horeca?

In de bedrijfskleding collectie voor de horeca vind je verschillende items als nette blouses en overhemden, poloshirts, vesten of jasjes, jeans of broeken, werkschoenen en schorten. Ook is er speciale kokskleding beschikbaar. Het is belangrijk dat deze kledingstukken gemaakt zijn van ademende stoffen en bestaan uit lichte materialen zoals katoen en/of polyester. Ook moeten deze items warm gewassen kunnen worden zodat vlekken verdwijnen.

Passende keuzes en juiste uitstraling

Er kan in verschillende richten worden gedacht met betrekking tot de bedrijfskleding in de horeca. Dit kan een formeel restaurant zijn maar ook een casual café of bar. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om deze bedrijfskleding te voorzien van eigen logo’s om samen met de gepaste bedrijfskleding en de juiste kleuren een mooie, professionele uitstraling te creëren.

Hygiëne en veiligheid

Zoals eerder benoemd is het belangrijk dat deze bedrijfskleding zowel voldoet aan een hoge kwaliteit met betrekking tot hygiëne en veiligheid. Kleding kan antibacteriële eigenschappen hebben en werkschoenen moeten soms voorzien zijn van een antislip zool. Wij kijken graag met u mee zodat de juiste keuzes worden toegepast met betrekking tot veiligheid, comfort en sfeer.

Maak een afspraak: