PROMOTIONELE KLEDING

Kleding die wordt ingezet in de promotionele sector wordt toegepast om een merk, product, bedrijf of een dienst te laten zien en te promoten. Hierbij kunt u denken aan kleding of accessoires inclusief een bedrijfslogo, tekst of een eigen ontwerp naar wens. Deze kunnen wij met verschillende technieken toepassen op uw kleding of accessoires zoals transfer druk of borduren.

Wanneer wordt promotionele kleding toegepast?

Kleding met promotionele doeleinden wordt vaak toegepast als een vorm van reclame en/of marketing. Doordat de kleding gepersonaliseerd kan worden door middel van een bedrijfslogo, tekst of eigen ontwerp, wordt de naamsbekendheid vergroot en valt uw bedrijf of evenement op en heeft het een professionele uitstraling.

Er zijn veel mogelijkheden om kleding en accessoires ter promotie in te zetten. Hierbij kunt u denken aan geschenken naar klanten of bedrijfskleding voor medewerkers. Ook kan het gebruikt worden voor bijvoorbeeld een marketingcampagne waarbij u kleding of accessoires uitdeelt in bedrijven op of beurzen.

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over de doeleinden en inzetbaarheid van promotionele kleding? Vakstijl Bedrijfskleding helpt u hier graag mee en samen komen we tot de perfecte uitstraling en oplossingen. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak: