AUTOMOTIVE

De juiste bedrijfskleding voor werknemers in de automotive-branche moet zorgen voor de beste comfort, bescherming en functionaliteit die past bij de werkzaamheden. Hierbij kun je aan verschillende functies denken als autogarages, autoschade, autofabrieken, dealers en winkels.

Kwaliteit en duurzaamheid

Omdat werknemers in de autobranche die bijvoorbeeld in een autogarage, in de autoschade of in een fabriek werken, veel te maken hebben met olie, vet en vuil is het belangrijk om kleding te dragen die wel een stootje kan hebben en veel en warm gewassen kan worden. Hierbij denken wij ook aan de juiste branding en logo kwaliteit op de kleding. Ook kijken wij graag naar de best passende functies van de werkkleding. Het is bijvoorbeeld essentieel om geen of bedekte ritsen in de kledingstukken te hebben zodat er geen krasgevaar dreigt.

Gemak

In de automotive branche worden veel lange werkdagen gemaakt waarbij het werk vaak arbeidsintensief is, is het belangrijk om comfortabele werkkleding te dragen. Hierbij kun je denken aan verstelbare kleding, ergonomische designs en ademende materialen.

Ook wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende gereedschappen en tools. Niks is gemakkelijker wanneer je veel opbergzakken hebt in je werkkleding zodat je alles veilig op kan bergen en alles bij de hand hebt.

Herkenbaar

Wanneer je aan autodealers en/of winkels denkt, is het belangrijk dat het personeel herkenbaar is voor de klant. Wij kijken graag mee om de juiste bedrijfskleding te selecteren die passen bij de huisstijl en uitstraling van het bedrijf.

Bescherming

In autogarages en schadeherstel heb je veel te maken met hitte, vonken, chemicaliën of elektriciteit. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de juiste werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoen aan de veiligheidsnormen en voorschriften van het bedrijf. Hierbij denken wij mee aan vlamvertragende kleding en werkkleding en werkschoenen die een elektro statische ontlading functie hebben (ESD). Ook ben je voor veel persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan veiligheidsbrillen, werkhandschoenen, gelaatsschermen, laskappen, gehoorbescherming etc.

De juiste werkkleding

Wanneer je werkt in de automotive branche kun je denken aan verschillende soorten werkkleding als: T-shirtspolo’svestenwerkjassenwinterjassenwerkbroeken, overalls, veiligheidsschoenen en PBM’s. Voor het personeel dat werkt bij dealers en winkels is het representatief om te lopen in bijvoorbeeld overhemden, polo’s, pantalons en eventueel jasjes.

Maak een afspraak: