BOUW EN INDUSTRIE

Wanneer u in de bouw en industrie werkt, is het belangrijk om de juiste bedrijfskleding toe te passen die beschermen tegen allerlei risico’s met betrekking tot het werk, zoals chemicaliën, warmte, vuiligheid en vallende voorwerpen. Deze bedrijfskleding voor de bouw en industrie moet daarom voldoen aan verschillende veiligheids- en beschermingsnormen.

Welke bedrijfskleding wordt toegepast voor de bouw en industrie?

Wat nu echte items zijn die niet mogen ontbreken? Denk hierbij aan goede en stevige veiligheidsschoenenwerkjassen en winterjassen, stevige werkbroeken & overalls maar ook brandvertragende- of veiligheidskleding zoals RWS. Vergeet hierbij ook niet de PBM’s zoals veiligheidshelmengehoorbescherming en handschoenen. De kleding is meestal gemaakt van stevige materialen als katoen, polyester of de combinatie van deze twee materialen. Hierbij kunnen ook nog speciale eigenschappen zijn toegevoegd zoals waterafstotende werking, vuilafstotende werking, hittebestendigheid, reflectie en antistatische werking.

De juiste uitstraling

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de bedrijfskleding voor bouw en industrie een uniforme uitstraling heeft voor alle medewerkers, zo dat er professionaliteit en herkenbaarheid wordt uitgestraald. Ten slotte kan deze bedrijfskleding ook worden voorzien van bedrijfslogo’s door middel van verschillende technieken. Denk hierbij aan bedrukken van logo’s of borduren van logo’s.

Graag kijkt Vakstijl Bedrijfskleding mee naar de juiste keuzes, de gewenste stijl en de juiste veiligheid.

Maak een afspraak: