SCHOLEN

Voor scholen kan bedrijfskleding in verschillende aspecten belangrijk zijn en ingezet worden. Dit ligt echter aan het type school en wat voor werkzaamheden of activiteiten daar plaatsvinden. Hierbij kunt u denken aan basisscholen, voortgezet onderwijs, MBO scholen, HBO scholen en praktijkonderwijs.

Waarom is bedrijfskleding voor scholen belangrijk?

Het dragen van uniforme bedrijfskleding is belangrijk om professionaliteit uit te stralen en het eventuele verschil en herkenbaarheid tussen docent en leerling te maken. Ook moet er rekening gehouden worden met eventuele veiligheidsartikelen, als werkschoenen, vlam vertragende kleding of RWS kleding.

Ook is het belangrijk om professionaliteit uit te stralen op eventuele open dagen, beurzen en evenementen. Hierdoor maakt u als school een positieve indruk op ouders, bedrijven en potentiële leerlingen.

Wanneer wij scholen adviseren met betrekking tot bedrijfskleding, vinden wij het belangrijk dat de kleding comfortabel en praktisch is. Ook verdiepen wij ons in de huisstijl, waarden en imago van de school zodat de juiste uitstraling wordt toegepast.

Sportkleding voor scholen

Wanneer scholen sportkleding nodig hebben, houdt Vakstijl Bedrijfskleding rekening met de kwaliteit, comfort, stijl en de prijs. Wij kijken daarbij ook dat de sportkleding voldoet aan verschillende eisen die passend zijn bij de bepaalde sport of activiteit.

Kleding Management Systeem

Voor scholen kan een Kleding Management Systeem heel goed van pas komen. Vakstijl Bedrijfskleding kan u hierbij helpen!  Wij ontzorgen u graag al onze en richten het systeem zo in dat iedere werknemer zelf uit een selectie werkkleding, werkschoenen en PBM’s kan bestellen door middel van een budget of punten. Ook heeft u als directie of manager duidelijke in- en overzichten van de geplaatste bestellingen en facturen.

Bent u benieuwd naar onze missie, visie en collectie? Hieronder kunt u een vrijblijvende afspraak maken en komen wij graag langs om u te adviseren.

Maak een afspraak: