LOGISTIEK EN TRANSPORT

Het is belangrijk om de juiste werkkleding voor bedrijven die uit de logistiek en transport sector aan te schaffen. Er zijn werknemers die verschillende werkzaamheden uitvoeren en functies hebben, denk hierbij aan chauffeurs, magazijnmedewerkers, order pickers en distributiemedewerkers.

Waar houden wij rekening mee?

Met de bedrijfskleding voor mensen die in de transport en logistiek werken is rekening gehouden dat de veiligheid van werknemers voorop staat en dat alles voldoet aan de regelgeving met betrekking tot arbeidsveiligheid. Er kan namelijk gewerkt worden in de kou of hitte, met vuil of gevaarlijke stoffen. Natuurlijk is de herkenbaarheid en een professionele uitstraling ook belangrijk voor transport en logistiek. Door middel van de juiste gepersonaliseerde werkkleding door logo opdrukken of borduringen straalt het bedrijf zijn eigen huisstijl en herkenbaarheid op de juiste wijze uit.

Wij ontzorgen uw bedrijf!

Transportbedrijven bestaan vaak uit grote teams en hebben veel personeel in dienst. Daarom zorgt Vakstijl Bedrijfskleding ervoor dat de leveringen, passessies op locatie en het beheren van bestellingen soepel verlopen. Wij ontzorgen het bedrijf daarin compleet door middel van het Kleding Management Systeem.

Maak een afspraak: