GROEN-VOORZIENING

Het is belangrijk voor bedrijven in de groenvoorziening dat wij zorgvuldig nadenken over de selectie en verstrekking van geschikte bedrijfskleding voor de medewerkers. Door te investeren in kwalitatieve en passende kleding kunnen bedrijven de veiligheid, herkenbaarheid en professionaliteit bevorderen, wat uiteindelijk kan bijdragen aan een efficiënte en succesvolle werkomgeving.

Veiligheid

Doordat er verschillende gereedschappen en machines worden gebruikt in de groenvoorziening, op hoogte wordt gewerkt of in de buurt van verkeer, moet de bedrijfskleding voldoen aan verschillende veiligheidsvoorschriften en producten. Denk hierbij aan veiligheidsschoenengehoorbescherming
handschoenenhelmen, veiligheidsbrillen en reflectiekleding.

Weersomstandigheden

Omdat er veel buiten gewerkt wordt in de regen, wind of zon, is het belangrijk om ook te kijken naar waterbestendige- en winddichte jassenbroekenregenkleding en waterdichte laarzen te kijken. Ook wanneer het warm is dat er lichtgewicht en ademende stoffen gedragen kunnen worden.

Comfort

Omdat er vaak gebogen, getild, geklommen wordt in de groenvoorziening, moet de bedrijfskleding bewegingsvrijheid en comfort hebben. Denk hierbij aan stretchmaterialen in bijvoorbeeld werkbroeken.

Herkenbaarheid

Door middel van het doorvoeren van de huisstijl in de kleuren van de werkkleding onderscheid u uw bedrijf ten opzichte van anderen. Hierdoor wordt er een herkenbaarheid gecreëerd. Ook wanneer de bedrijfskleding wordt gepersonaliseerd door middel van logo’s en andere details wordt dit nog meer versterkt. Hierdoor wordt er een professionaliteit uitgestraald.

Wij ontzorgen graag

Doordat Vakstijl Bedrijfskleding zorgt voor comfort, veiligheid en professionaliteit met betrekking tot bedrijfskleding in de groenvoorziening, kunt u als bedrijf een productieve en veilige werkomgeving creëren voor uw medewerkers.

Maak een afspraak: