Blog

NIEUW: De duurzame Tricorp Accent collectie!

De nieuwe Tricorp Accent-collectie voorziet professionals van werkkleding met een sportief uiterlijk die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert voor de ultieme werkkledingervaring. Het moderne en subtiele kleuraccent is perfect te combineren met jouw huisstijl!

Er zijn winterjassen, softshelljassen, sweaters, sweatvesten, T-shirts en polo's beschikbaar in de volgende kleurcombinaties: Black-Red, Ink-Army, Black-Grey, Black-Orange en Navy-Royal Blue.

tricorp-winter-tech-shell-accent
tricorp-softshell-capuchon-accent
tricorp-tshirt-accent

Een duurzame keuze

De Tricorp Accent collectie is geproduceerd met recycled polyester en biologisch katoen garen. Alle doeken hebben een Oekotex 100 certificaat wat betekent dat er geen schadelijk chemicaliën zijn gebruikt.

Bij de teelt van biologisch katoen is er extra aandacht voor mens en milieu. Er worden minderschadelijke pesticide en meststoffen gebruikt en de grond wordt gezond gehouden. Het katoen heeft het OCS certificaat wat aantoont dat het om biologisch katoen gaat.   

Recycled polyester garen gemaakt van PET-flesjes is een garen met minder milieu impact dan standaard polyester. Het recycled polyester in de Accent collectie is GRS gecertificeerd volgens de Global Recycling Standard.

Voor de waterafstotende finish (Durable Water Repellent - DWR) op de jassen is gekozen voor een fluorcarbon-vrije (PFC-free) finish. Tricorp neemt hiermee een voorsprong op komende wetgeving waarin waterafstotende toepassingen met fluor voor niet-essentiële toepassingen wordt verboden.

materialen in werkkleding

Wil je deze items van de Tricorp Accent collectie zien, voelen en passen? Neem even contact op met info@vakstijlbedrijfskleding.nl of bel/app 06-15540816