Blog

Bedrijfskleding bedrukken of borduren?

Er zijn twee mogelijkheden toe te passen met betrekking tot het personaliseren van uw bedrijfskleding, namelijk het bedrukken of borduren van de kleding. In deze blog leggen we graag alles hierover uit en vernoemen wij de eigenschappen en voor- en nadelen van deze twee toepassingen.

bedrijfskleding-bedrukken-of-borduren

Bedrukken van bedrijfskleding

  • Het bedrukken van uw werkkleding is vaak een stuk voordeliger dan borduren. Vooral als de kleding hard slijt door bepaalde werkzaamheden en een minder lange levensduur heeft, adviseren wij bedrukken.
  • Promotionele kleding wordt vaak ook in grotere aantallen afgenomen waarbij dit tijdelijk wordt gedragen. Hierbij wordt zowat altijd de druktechniek toegepast.
  • Items die wij zelf bedrukken kunnen wij sneller leveren.
  • Gedetailleerde logo’s worden strakker toegepast. Bestaat uw logo uit veel kleine details en lijnen? Dan is bedrukken de beste optie.
bedrijfskleding-bedrukken-of-borduren


Borduren van bedrijfskleding

  • Borduren heeft over het algemeen een langere levensduur dan bedrukken mits je aan alle wasvoorschriften voldoet. Hierdoor is dit ook de meest duurzame techniek.
  • Uw bedrijfskleding krijgt een luxueuze uitstraling door het borduren van logo’s.
  • Door de borduurtechniek krijgt de werkkleding een meer chique uitstraling.
  • Deze techniek kan niet op alle werkkleding toegepast worden, vooral niet op lichte grams artikelen als dunne T-Shirts. Hierbij is er de mogelijkheid dat het borduurlogo het kledingstuk ‘samentrekt’.
  • Borduren is een meer kostbare techniek dan bedrukken. Dit komt omdat er meer materialen en manuren toegepast moeten worden.


Belastingvoordeel met bedrijfskleding bedrukken of borduren

Wat natuurlijk ook belangrijk is naast de uitstraling met betrekking tot kleding, is het goed om uw bedrijfskleding te bedrukken of borduren met uw logo om belastingvoordelen toe te kunnen passen. In deze blog leest u hier meer over.

Wij geven u graag gepast advies

Graag kijken wij mee naar de beste oplossing voor uw bedrijf en adviseren wij u tot het creëren van de beste bedrijfskleding op maat, inclusief met de beste toepassingen voor uw logo’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *