Bedrijfskleding Berlicum

Ook in Berlicum komen wij graag langs door middel van het maken van een afspraak voor bedrijfskleding. Eerst nemen we contact met u op om vooronderzoek te doen naar uw huisstijl. Zodoende kunnen wij de merken en werkkleding keuzes al specifieker maken. Vervolgens komen wij vrijblijvend langs bij u op locatie of thuis waar wij allerlei voorbeelden en sferen kunnen laten zien. Ook spreken we gelijk door wat de mogelijkheden zijn om logo’s op uw bedrijfskleding te laten bedrukken en/of borduren.

Hierna stellen wij een paspakket samen en komen wij doorpassen bij u of samen met uw personeel. Met deze passessie registreren wij alle belangrijke punten en kledingmaten. Als alle kleding is besteld en bij ons binnen komt, zorgen wij ervoor dat alles zo snel mogelijk bedrukt is en de bedrijfskleding zo snel mogelijk naar uw bedrijf of thuis toe komt!

Kleding management Systeem

Het Kleding Management Systeem zorgt ervoor dat het bestellen en beheren van bedrijfskleding heel gemakkelijk gaat. Alles wordt volledig ontzorgd door dit ontwikkelde systeem. Het wordt voor uw medewerkers mogelijk om zelf hun bedrijfskleding te bestellen door middel van een puntensysteem.

Veiligheid, comfort en de juiste bescherming

Veiligheid, comfort en uiteraard de juiste bescherming vinden wij zeer belangrijk bij het kiezen van bedrijfskleding en bij het goed advies geven met betrekking tot uw werkzaamheden. Samen met u als klant zoeken we met veel enthousiasme naar een passende- en comfortabele oplossing.

Komt u zelf niet uit Berlicum? Wij leveren ook in: Nuland, Vinkel, HeeschRosmalen, Kruisstraat, Den Bosch, Lith, Middelrode, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Loosbroek, Vorstenbosch, Oss, Berghem etc.

Maak een afspraak: