Bedrijfskleding Heesch

Wij leveren ook bedrijfskleding in Heesch. U kunt contact opnemen via het contactformulier met Vakstijl Bedrijfskleding. Ook kunt u via de offerte aanvraag button een selectie van producten maken waarna wij een gepaste offerte op maat kunnen presenteren.

Afspraak bij u op locatie

Werkt u alleen of heeft u een eigen bedrijf met personeel? Wij komen graag langs door een afspraak in te plannen bij uw bedrijf, op een andere gewenste locatie of bij u thuis. Hier geven we graag advies met betrekking tot veiligheid, bescherming en uitstraling. Vervolgens verzorgen we een passessie op de gewenste locatie waar wij mee kunnen kijken en advies kunnen geven voor het beste resultaat. Ook bieden wij de mogelijkheid om een paspakket te leveren zodat u zelf op uw gemak alles door kunt passen. Hierna verwerken wij alle data en zorgen dat u zo snel mogelijk uw nieuwe en unieke werkkleding geleverd krijgt!

Ook leveren wij buiten Heesch en in de omgeving: Nuland, Vinkel, GeffenRosmalen, Kruisstraat, Den Bosch, Lith, Berlicum, Middelrode, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Loosbroek, Vorstenbosch, Oss, Berghem.

Neem gerust contact met ons op

Via het contactformulier kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij maken zo snel mogelijk een passende offerte voor u op. Ook is er de mogelijkheid om contact op te nemen om een afspraak te maken bij uw bedrijf of aan huis. Wij plannen een afspraak in om alle mogelijkheden door te nemen en te laten zien hoe Vakstijl Bedrijfskleding voor u de perfecte werkkleding kleding kunnen realiseren in kleur, maat, materiaal en natuurlijk veiligheid.

Wilt u alvast zien welke merken en producten wij aan kunnen bieden?  Hierbij kunt u denken aan FHB, Santino, Sixton, Safety Jogger, Image Workwear, Tricorp en nog vele merken. Bekijk de product pagina.

Maak een afspraak: