Bedrijfskleding Oss

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding in Oss of in de omgeving? Wij leveren op het moment in verschillende plaatsen als: Geffen, Berlicum, Den Bosch, Rosmalen, Nuland, Vinkel, Heesch, Kruisstraat, Lith, Middelrode, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Loosbroek, Vorstenbosch en Berghem. Staat uw plaats er niet tussen? U kunt altijd contact opnemen met ons voor een vrijblijvende afspraak.

Kleding management Systeem

Het Kleding Management Systeem zorgt ervoor dat het bestellen en beheren van bedrijfskleding heel gemakkelijk gaat. Alles wordt volledig ontzorgd door dit ontwikkelde systeem. Het wordt voor uw medewerkers mogelijk om zelf hun bedrijfskleding te bestellen door middel van een puntensysteem.

ZZP’er werkkleding nodig?

Wat Vakstijl Bedrijfskleding uniek maakt, is dat wij flexibel zijn met het maken van een afspraak zodat wij buiten uw werk bij u langs kunnen komen om alles door te spreken en/of bedrijfskleding te passen, zoals bijvoorbeeld in de avond. Via dit formulier kunt u contact opnemen met ons zodat wij zo snel mogelijk een afspraak met u kunnen inplannen.

Bedrijfskleding personaliseren

Met onze eigen apparatuur kunnen wij uw bedrijfskleding met uw gewenste bedrukking met logo maken. Zo kunnen we aan alle wensen voldoen en snel produceren. Wilt u geborduurde logo's op uw werkkleding? Dit is ook altijd mogelijk.

Wilt u uw bedrijfskleding personaliseren en wilt u hier meer informatie of ideeën over ontvangen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maak een afspraak: