Bedrijfskleding Geffen

Bedrijfskleding nodig in Geffen? Maak nu vrijblijvend een afspraak met Vakstijl Bedrijfskleding via het contactformulier. Hierna zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Merken & producten

Heeft u onze product pagina al bekeken? Wij bieden verschillende merken aan als FHB, Tricorp, Mascot, Santino, Sixton, Grisport & Safety Jogger.

Ook is er de mogelijkheid om via deze product pagina een offerte aan te vragen door middel van een selectie te maken van uw gewenste producten. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op met een passende offerte op maat.

Hoe gaat wij te werk?

Bent u een ZZP'er of heeft u een eigen bedrijf? Doordat wij een afspraak inplannen bij uw bedrijf of bij u thuis helpen we graag om advies te geven met betrekking tot veiligheid, bescherming en uitstraling. Hierna verzorgen we een passessie op de gewenste locatie waar wij mee kunnen kijken en adviseren. Ook voeren wij meteen alle administratieve taken uit. De mogelijkheid is er ook om een paspakket te leveren zodat u zelf op uw gemak alles door kunt nemen. Hierna verwerken wij alle data en zorgen dat u zo snel mogelijk uw nieuwe en unieke werkkleding geleverd krijgt!

Gevestigd in omgeving Geffen? Wij werken ook in Nuland, Vinkel, Heesch, Rosmalen, Kruisstraat, Den Bosch, Lith, Berlicum, Middelrode, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Loosbroek, Vorstenbosch, Oss, Berghem.

Contactformulier