Bedrijfskleding Nuland

Bent u op zoek naar nieuwe en originele bedrijfskleding in omgeving Nuland? Vakstijl Bedrijfskleding heeft een groot klantenbestand binnen Rosmalen & Kruisstraat, Vinkel, Heesch, Den Bosch, Geffen, Lith, Middelrode, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Loosbroek, Vorstenbosch, Oss, Berghem, Berlicum etc.

Offerte aanvragen

Via onze website is het mogelijk om alvast een offerte aan te vragen door middel van producten van verschillende merken te selecteren. Bekijk onze product pagina. Ook kunt u hier uw logo uploaden zodat wij de offerte zo goed mogelijk kunnen realiseren.

Afspraak bij uw bedrijf of bij u thuis

Vindt u het ook zo belangrijk om veilige en comfortabele werkkleding te dragen die er ook nog eens stijlvol uitziet? Vakstijl Bedrijfskleding wel!

Wij hebben verschillende merken in ons assortiment als TricorpFHB WorkwearImage WorkwearSantino, Mascot etc. waarbij de collectie vele slim fit items bevat waardoor uw werkkleding er ook nog eens fashionable uit ziet! Wie wil nu niet ook met het werk goed voor de dag komen?

Wij kijken graag door middel van een afspraak bij uw bedrijf of bij u thuis mee naar de perfecte uitstraling!

Kleding management Systeem, onze extra service voor uw bedrijf

Het Kleding Management Systeem zorgt ervoor dat het bestellen en beheren van bedrijfskleding heel gemakkelijk gaat. Alles wordt volledig ontzorgd door dit ontwikkelde systeem. Het wordt voor uw medewerkers mogelijk om zelf hun bedrijfskleding te bestellen door middel van een puntensysteem.

Werkkleding bedrukken of borduren?

Sommige klanten vinden het lastig om een keuze te maken tussen het borduren of bedrukken van (werk)kleding. In deze blog leggen we u graag uit wat alle eigenschappen zijn per techniek.

Maak een afspraak: