Bedrijfskleding Rosmalen & Kruisstraat

Vakstijl Bedrijfskleding levert veel binnen Rosmalen & Kruisstraat, ook leveren wij in: Nuland, Vinkel, Heesch, Den Bosch, Lith, Middelrode, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Geffen, Loosbroek, Vorstenbosch, Oss, Berghem, Berlicum etc.

Merken

Doordat wij vele gerenommeerde kledingmerken in onze collectie hebben als FHB, Tricorp, Havep, Santino, Image Workwear en Mascot, weten we zeker dat u de beste kwaliteit producten krijgt. Voor werkschoenen werken we o.a. met de merken Sixton, Redbrick, Walkmate, Safety Jogger en Dunlop. Wilt u graag meer informatie over een ander merk? Omdat wij aan vele merken kunnen komen voor u in omgeving Rosmalen & Kruisstraat, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

KMS: Gratis service met overzichtelijk systeem

Het KMS systeem van Vakstijl Bedrijfskleding hebben wij als gratis service ontwikkeld om de bestelprocedure en de registratie van de bestelde en uitgegeven kleding voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. In dit systeem staan alle benodigde gegevens van alle medewerkers binnen uw organisatie in één oogopslag geregistreerd. Hierdoor kunnen werkkleding en veiligheidsschoenen gemakkelijk en snel besteld worden. Het Kleding Management Systeem is gekoppeld aan onze eigen administratie waardoor een bestelling meteen bij ons binnenkomt. Op deze manier wordt het bestel-, productie- en uitleveringsproces versneld waardoor wij het snelst kunnen uitleveren.

Per filiaal/afdeling kunnen een of meerdere filiaalinkopers aangemaakt worden. Zij kunnen ook bestellingen plaatsen voor medewerkers. Ook kunnen er hoofdinkopers worden aangemaakt. Een filiaalinkoper heeft alleen inzicht in zijn eigen filiaal en een hoofdinkoper heeft inzicht in alle filialen. Wat het meest wordt toegepast is dat medewerkers zelf in kunnen loggen en aan de hand van een persoonlijk budget een bestelling kunnen plaatsen.

Maak een afspraak: